Csokival egészségesen? IGEN! = Xocai

Rólunk

Zeffer Zsuzsanna vagyok. 16 éve dolgozom saját vállalkozásomban és építem üzletemet. Ennek eredménye ma sok elégedett ügyfél, akiknek sok sok forintot sikerült hasznos tanácsaimmal már az évek során megspórolni! Jelenleg egy új lehetőség küszöbén állok és nagyon úgy néz ki, hogy sikerül átlépni is sikeres üzletet építeni!

Mi is ez? Az egészség, az egészséges életmód. És mindez CSOKOLÁDÉVAL. Szinte hihetetlen ugye? Pedig igaz. Ha érdekelnek a továbbiak csak írj bátran, vagy keress meg telefonon, személyesen! Az én ajtóm mindig mindenki előtt nyitva!

Kedves Barátaim!

 

Az életemben az elmúlt években bejárt út, sokak számára ismert. A mások segítésének szándéka, az alternatív gyógymódok keresésének igénye - Gyermekeim egészsége miatt, mint tudjátok lányomról kiderült, hogy 1 típusú diabéteszes - a pedagógia szak elvégzése, mint felkészülés a nevelésre, tanításra, stb., egy több évig tartó hosszú előkészület és felkészülés volt. Mindezek után most kerültem olyan vezetői pozícióba, amelyben egy általam értékesnek tartó ajánlattal élő cég európai mintavonalához tartozom. A cég és teljes szakmai vezetés támogatásával dolgozom december 31-től. Ennek keretében a vállalat legjelentősebb budapesti közösségének (üzletfeleim/barátaim) való kialakításához kapok nagyon jelentős szakmai segítséget.

Aki most csatlakozik Hozzám, annak kiemelt szerepet tudok szánni a saját sikerének elérésében, és Ők/Ti ebben a közös munkánk energiájából is profitálhattok!

Most együttműködni Velem a legalkalmasabb pillanat azok számára, akik minőségi életmódváltásban, új vállalkozási lehetőség keresésében, európai perspektívában gondolkoznak.

Remélem, hogy együtt egy nagyon sikeres Team-et tudunk létrehozni és garantálom, hogy ebben az egészséged is megfelelő szerepet fog kapni! Tudom, Te is annak a csapatnak szeretnél tagja lenni, akik AKARNAK másoknak segíteni!

Csatlakozz csapatunkhoz! A többit egy személyes konzultáció alkalmával.

Aki most lép, előnybe kerül!

 

Zeffer Zsuzsanna

Budapest, 2013. január 1.

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode